Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на

...
  Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на
Коментари Харесай

Скритите послания: Идва годината на Заека! Какво вещае тя?

   " Скритите послания с  Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката за скритото обръщение – Повече успокоение и по-малко страсти през годината на Заека.
Прочетете още
Тази година означаваме 2023 година по китайския календар Годината на Заека, която стартира в неделя, 22 януари 2023 година

Заекът съставлява 4-тата година от 12-годишния цикъл на китайския зодиак.

Подобно на домовете на зодиака в западната астрология, животните в китайската астрология се считат от множеството, диктувайки, личностните черти даже в по-широкия обсег въздействат на международните събития през всяка година, която Заека ръководи. Според китайската астрология Заекът е предвестител на стихващи и по-спокойни времена.

Като цяло, целият свят ще се възползва тази година от ръководството на въздействието на Заека, с цел да има задоволително време са осъзнаване на идните каузи, с цел да избегнат бързите решения и да мисли преди да работи. Въпреки това, интуитивното чувство за идни проблеми, с премислени решения за предотвратяването им, е ключът към триумфа във всяка година на Заека.

Силните аналитични умения на Заека пазят освен себе си, само че и другите, защото играят ролята на миротворец във всяка сложна обстановка.

Интроспекцията може да бъде мощ, слабостта на Заека към прекалено анализиране на проблемите може да клони към скептицизъм и самоизолация. Има ли антидот против това? Да! Необходимо е да се прави това, което Заекът умее най-добре.

Препоръчително е през годината на Заека да си отдъхваме по-често от динамичността на живота и по-често да имаме  качествено време надалеч от битовизмите и да бъдем в обичаната компания на положителни другари и семейство.

С настъпването на спокойните ритми през годината безгрижното отношение може да докара до безучастие и в последна сметка до загуба на доверие в скъпите ви качества.

Не бъдете сигурни, че знакът, който ръководи всяка година, като разкрива и двете крайности на личността си, тъй че внимавайте да не бъдете прекомерно мързеливи.

Този знак е прочут с това, че в никакъв случай не разчита на „ фактора шанс “, Зайците могат, по подигравка на ориста, другояче да се насладят на година на положителни изненади, идващи изведнъж през 2023 година, без значение дали са набор от щастливи условия или неочаквани финансови облаги.

Знаците, които са най-съвместими със Заека, също се употребяват от въздействието им тази година и те включват всички, родени под знаците на Овцата, Кучето или Прасето.

Помнете, каквото и да предвещавате поличбите, за положително или неприятно, вие сте последният стопанин на личната си орис.

Тези послания са предоставени за вашето наслаждение и развлечение и не са предопределени да заменят вашия личен разсъдък. Пожелавам на вас и вашите фамилии една година здраве, разцвет и мир!

 Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР